Wat is een Meetup?

…en waarom organiseren wij dit?

Meetup is een platform voor het zoeken en opbouwen van lokale gemeenschappen. Mensen gebruiken Meetup om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren, steun te vinden, hun comfortzones te verlaten en samen hun passie te volgen.

Wij organiseren iedere eerste maandag van de maand een meetup, precies met die intentie! We nodigen je uit om iets over Sociocratie 3.0 te komen leren, om uit je comfortzone te stappen, om te gaan faciliteren, maar vooral om met ons en vele anderen een leuke avond te hebben. Zo verspreiden we  de bekendheid van Sociocratie 3.0 in Nederland op een positieve manier door menselijk contact. En bieden we de deelnemers inspiratie om een prettige en effectieve werkomgeving verder uit te bouwen!

Onze Meetups

Rainmen

2022/05/09

Een organisatie en/of een team bestaat uit mensen die met elkaar zijn verbonden, omdat er doelen behaald moet worden, een ambitie wordt nagestreefd. Het werk dat iedereen doet zou er vervolgens toe moeten leiden dat die ambitie wordt vervult. Afstemmen hoe je samenwerkt, hoe ieder individu in het grotere geheel zijn of haar werk uitvoert, is dus essentieel wanneer je als geheel zoveel mogelijk resultaat wil behalen. Het succes van 1 individu kan namelijk nooit voldoende zijn om de gezamenlijke ambitie waar te maken. Bij veel teams zijn dit soort afspraken impliciet en logischerwijs ontstaat er dan nog wel eens wat ruis en ruis werkt meestal vertragend. Reden genoeg dus om eens expliciete afspraken te gaan maken, zodat je met zijn allen lekker aan de slag kan!

Ben je benieuwd hoe dit werkt? Kom dan langs op de meetup bij Bosberaad, een mooie locatie in Berlicum, waar we te gast mogen zijn bij Jaco Jansen. Tevens 1 van de partners van Rainmen! Het is voor sommigen misschien niet om de hoek, maar deze prachtige locatie is het ritje zeker waard 🙂

Meetup (onderwerp NTB)

2021/09/13

Meet James and Lili – Learn S3 from the source

2020/04/23

Gezien de omstandigheden met het coronavirus hebben we de training helaas moeten cancellen. Maar deze meetup kan gelukkig gewoon online doorgaan! James en Lili nemen jullie mee in de start van S3, het gedachtegoed en de ontwikkeling en ongetwijfeld is er ruimte voor vragen en interactie. Zin in een avondje inspiratie slurpen vanaf de bank? Kom erbij!

Sociocratie 3.0: De kunst van Artful Participation

2020/04/06

LET OP! Gezien de omstandigheden met het coronavirus hebben wij geen idee hoe de wereld eruit ziet op deze datum. We hopen goed genoeg om het te laten doorgaan, maar vrezen het ergste. Hou deze pagina en de meetup in de gaten om op de hoogte te blijven. Artful participation. Het moeilijkste patroon uit Sociocratie 3.0. Het is namelijk de spiegel op je persoonlijk handelen. Samengevat: 'Is mijn gedrag op dit moment de grootste bijdrage die ik kan leveren aan de effectiviteit van onze samenwerking'. Het is een patroon, maar ook de sleutel tot effectieve samenwerking binnen teams. In de meetup gaan we dieper in op het patroon en zullen we aan de hand van een oefening ervaren hoe artful jij zelf bent in de samenwerking! Programma: Deuren open vanaf 18:00u. Prowareness is zo aardig om iets te eten te regelen. Start programma 19:00u Einde programma 21:00u Voor deze meetup is geen voorkennis van Sociocratie 3.0 nodig.

Sfeerimpressie

meetup Jef OM
meetup open space
Meetup TFG
meetup trailblazers