Wat is een Meetup?

…en waarom organiseren wij dit?

Meetup is een platform voor het zoeken en opbouwen van lokale gemeenschappen. Mensen gebruiken Meetup om nieuwe mensen te ontmoeten, nieuwe dingen te leren, steun te vinden, hun comfortzones te verlaten en samen hun passie te volgen.

Wij organiseren iedere eerste maandag van de maand een meetup, precies met die intentie! We nodigen je uit om iets over Sociocratie 3.0 te komen leren, om uit je comfortzone te stappen, om te gaan faciliteren, maar vooral om met ons en vele anderen een leuke avond te hebben. Zo verspreiden we  de bekendheid van Sociocratie 3.0 in Nederland op een positieve manier door menselijk contact. En bieden we de deelnemers inspiratie om een prettige en effectieve werkomgeving verder uit te bouwen!

Onze Meetups

Meet James and Lili – Learn S3 from the source

2020/04/23

James and Lili will be hosting another 3 day training in English. Thursday night they will attend this meetup and give you all a chance to meet them and ask questions. This is a once a year chance and since they also happen to be very friendly we very much encourage you all to attend this one 🙂 See you there!

Sociocratie 3.0: De kunst van Artful Participation

2020/04/06

Artful participation. Het moeilijkste patroon uit Sociocratie 3.0. Het is namelijk de spiegel op je persoonlijk handelen. Samengevat: 'Is mijn gedrag op dit moment de grootste bijdrage die ik kan leveren aan de effectiviteit van onze samenwerking'. Het is een patroon, maar ook de sleutel tot effectieve samenwerking binnen teams. In de meetup gaan we dieper in op het patroon en zullen we aan de hand van een oefening ervaren hoe artful jij zelf bent in de samenwerking! Programma: Deuren open vanaf 18:00u. Prowareness is zo aardig om iets te eten te regelen. Start programma 19:00u Einde programma 21:00u Voor deze meetup is geen voorkennis van Sociocratie 3.0 nodig.

Experimenteren met S3 en KeytoeY

2020/03/02

KeytoeY, de spin-off van Keytoe, doet het helemaal anders. Geen management, geen beoordelingsgesprekken, geen ... geen.. geen..., maar wat dan wel? Dat gaan ze ondervinden aan de hand van experimenten! En laat S3 nou helpend zijn bij het uitvoeren van experimenten. Een interessante combi lijkt ons! Het precieze programma zul je waarschijnlijk ter plekke ondervinden, maar het wordt vast leuk!

S3 voor de Agile coach

2020/02/03

We zijn te gast bij Wemanity (https://wemanity.com/), een internationale, waarde gedreven organisatie. Hun queeste is het begeleiden van Agile transformaties, om grote corporaties net zo wendbaar te maken als kleine start-ups. Wat we precies gaan doen die avond is nog verder in te vullen, maar we zorgen sowieso voor een boeiend programma! Heb je een verzoek? Laat het dan weten! Hopelijk tot dan.

Sfeerimpressie

meetup Jef OM
meetup open space
Meetup TFG
meetup trailblazers