Open trainingen

Learn S3 Trainingen Sociocratie 3.0

Sociocratie 3.0
De Basis

5 – 7 oktober 2020

Amsterdam

LearnS3 Practitioner Course, Level 1

Dompel je drie dagen onder in Sociocratie 3.0 en leer de mogelijkheden van S3 kennen. Je krijgt kennis aangereikt, gaat zelf oefenen en ontdekt de kracht van artful participation. Zo benut jij straks de collectieve intelligentie van de groep om complexe besluiten met volledig draagvlak te nemen. Rebelwise verzorgt de inhoud en organisatie van deze Nederlandstalige LearnS3 training in Sociocratie 3.0.

Terugkomdag Sociocratie 3.0

Op een gepast moment irt Covid-19

Amsterdam

> LearnS3 Practitioner Course, Level 1

Heb je een LearnS3 level 1, of onze training Sociocratie 3.0 De Basis gevolgd en heb je behoefte aan verdieping? Dan kan dat! We merken dat veel deelnemers in hun eigen organisatie een sparringspartner missen, of onvoldoende gelegenheid hebben om te oefenen. In deze terugkomdag zorgen we voor verdieping van de patronen, oefenen met echte cases en ruimte voor uitwisseling van ervaring.

LearnS3 Partner

LearnS3 logo

Rebelwise is trots partner van Learn S3. In deze samenwerking met de beste internationale trainers bieden we gezamenlijk trainingen aan, ontwikkelen we lesmateriaal en zorgen we voor gereviewde artikelen. Doordat de trainingen Sociocratie 3.0 gestandaardiseerd zijn, kun je ook bij onze partners terecht overal ter wereld!

LearnS3 Trainingen Sociocratie 3.0

Vergroot jouw wendbaarheid met Sociocratie 3.0!

Met Jef Cumps en Dieter Dehaes | Taal: Nederlands | Organisator: Ilean

Growing organizational agility with Sociocracy 3.0

Met James Priest en Florian Rustler | Taal: Engels |

Growing organizational agility with Sociocracy 3.0

Met James Priest en Adrian Perreau de Pinninck | Taal: Engels |

Incompany trainingen
Sociocratie 3.0

Bovenstaande trainingen Sociocratie 3.0 gaan in op de volle breedte van S3. Ze bieden handvatten om je organisatie meer wendbaar (agile) te maken om zo te overleven in de toenemende complexe omgeving. Goede kans dat je na het doen van een training ook je collega’s mee wilt nemen. Ze zijn natuurlijk van harte welkom op de open trainingen, maar het kan ook interessant zijn om een incompany training te doen. We bieden zowel deze basis training van twee of drie dagen, als specifieke trainingen in effectief vergaderen met consent besluitvorming of het verduidelijken van verantwoordelijkheden middels werken in domeinen.