Open trainingen

Wat je ook doet, probeer iets. – Franklin Roosevelt

Sociocratie 3.0
De Basis

27, 28 en 29 mei 2024

Weesp

€1.585 (excl BTW)

Dompel je drie dagen onder in Sociocratie 3.0 en leer de mogelijkheden van S3 kennen. Je krijgt kennis over flexibele organisatie structuren aangereikt, gaat zelf oefenen met consent besluitvorming en ontdekt de kracht van artful participation. Zo benut jij straks de collectieve intelligentie van de groep om complexe besluiten met volledig draagvlak te nemen.

E-learning Effectief samenwerken met Sociocratie 3.0

Iedere dag

Zelfstudie!

€147,- (exclusief BTW)

Heb je wel zin om je te verdiepen in Sociocratie 3.0, maar is een driedaagse nog net een te grote stap? Dan is deze online training ideaal voor jou. We nemen je mee in de belangrijkste patronen uit Sociocratie 3.0. Dankzij videos, tekst en oefeningen heb je een mooie start! Bekijk onze online leeromgeving voor deze training.

Incompany trainingen
Sociocratie 3.0

Bovenstaande trainingen bieden handvatten om je organisatie meer wendbaar (agile) te maken om zo te overleven in de toenemende complexe omgeving. Goede kans dat je na het doen van een training ook je collega’s mee wilt nemen. Ze zijn natuurlijk van harte welkom op de open trainingen, maar het kan ook interessant zijn om een incompany training te doen. We bieden zowel de basis training van twee of drie dagen, als specifieke trainingen in effectief vergaderen met consent besluitvorming of het verduidelijken van verantwoordelijkheden middels werken in domeinen.