Workshops.

The common workshop goal is revision, not suicide. - Hilma Wolitzer

Beweegredenen concretiseren

In de workshop Beweegredenen concretiseren leer je een simpele, maar duidelijke formulering van het probleem en de gewenste oplossingsrichting te maken. Niemand zal meer twijfelen of we het over hetzelfde vraagstuk hebben!

Meer informatie

Start je project met Driver Mapping

In de workshop driver mapping gaan we aan de slag met een project. In no time breng je als groep de kaders en inhoud van je project in kaart. Door aandacht te hebben voor de betrokkenen en wat zij nodig hebben zorg je voor succes!

Meer informatie

Flexibele organisatiestructuur

In deze workshop bieden we je een alternatief voor de hiërarchie, zodat wendbaar en flexibel organiseren een 'eitje' wordt. Je maakt een start met het benoemen van je eerste domein en maakt kennis met sociocratisch organiseren.

Meer informatie

Besluitvorming met Consent

In deze workshop maak je kennis met het proces (en bijbehorend gedrag!) van consent besluitvorming, zodat je als groep besluiten kunt nemen die door iedereen gedragen zijn.

Meer informatie

Workshop op maat?

Bovenstaande workshops ontwikkelden we op basis van ervaring. Hier lopen organisaties vaker tegen aan. Mooi in een programma te gieten dus!

Dat betekent niet dat er niet meer mogelijk is. Ben je benieuwd of wij je kunnen helpen met een workshop op maat? Geen probleem! Hier nog wat thema's waarop je ons kunt bevragen: Werken met rollen, Peer evaluaties in plaats van beoordelen, ophalen van spanningen rondom samenwerken in mijn organisatie.

Wij bieden onze workshops alleen incompany aan. Dat wil zeggen dat we op zoek zijn naar een concrete eigenaar met een behoefte. Dat kan natuurlijk ook de congresorganisatie zijn die een leuk interactief programma wil.

Open training of Meetup?

Wil je gewoon een keer kennismaken? De inhoud van deze workshops komt ook langs in de meetups die wij geven over Sociocratie 3.0.

Kijk in onze agenda wanneer de volgende is en kom eens langs!