Deelnemersovereenkomst

Geen gedoe, door duidelijke afspraken

Wij houden niet van papieren tijgers, wel van duidelijkheid en transparantie. Daarom spreken we graag een paar zaken af over de betaling van de training. Door je in te schrijven voor de training ga je akkoord met onderstaande afspraken.

  1. Het organiseren van een training brengt kosten met zich mee. Vandaar dat we de betaling van jouw deelname vooraf regelen. Je helpt ons enorm om de factuur tijdig te betalen. Betalingsinstructies vind je op de factuur. Weet je al dat dit bij jouw organisatie lang gaat duren? Neem dan even contact met ons op via nieuwsgierig@rebelwise.com
  2. Om de training te organiseren, moeten we van te voren al kosten maken, met name voor de locatie. Hoe dichter de trainingsdatum nadert, hoe groter ons risico wordt op het niet kunnen vullen van een vrijgekomen plek door annulering. Daarom rekenen we getrapte annuleringskosten:
    • Tot vier weken voor de training: geen annuleringskosten
    • Vier tot twee weken voor de training: betaling van €300 bij annulering tot 4 weken vooraf aan de eerste trainingsdatum (kostenvergoeding)
    • Binnen twee weken voor de training: betaling van 50% van het trainingsbedrag bij annulering

Om annuleringskosten te voorkomen, kun je je deelname aan de training zonder extra kosten altijd overdragen aan een ander persoon.

  1. Natuurlijk doen we er alles aan om de training te laten doorgaan maar er kunnen onverhoopt omstandigheden zijn waarin dat niet mogelijk is, bijvoorbeeld door ziekte van de trainers, te weinig deelnemers of problemen met de locatie. Daarom behouden we ons het recht voor om de training te annuleren of te verplaatsen. Mocht dat gebeuren, dan heb je als deelnemer natuurlijk het recht op volledige terugbetaling van wat je al betaald hebt. Is er aan jouw kant echt sprake van overmacht? Als jij het eerlijk met ons bespreekt, dan maken we vast ook een eerlijke afspraak.