Potje vergaderen!

Vergaderen, maak er een potje van!

We zitten allemaal in video-calls de laatste tijd. En hoewel het best even wennen was, is het waarschijnlijk niet meer weg te denken zijn in de samenwerking. Geen reistijd hebben is wel zo praktisch, maar die call zelf niet altijd. Effectief communiceren op meerdere niveaus is soms knap lastig en het mag ook best wat leuker! Potje Vergaderen helpt je om visueel te communiceren tijdens een video-call en om samen verantwoordelijkheid te nemen voor een goed verloop!

Wij maken tijdens onze trainingen en in ons werk vaak gebruik van gebaren om het groepsproces niet te hoeven stoppen, maar wel iets onder de aandacht te brengen. Super effectief! Dat blijkt online een uitdaging, terwijl nut en noodzaak juist groter is. Er kan namelijk maar een tegelijkertijd spreken en fluisteren is er niet bij…

We maakten daarom het Potje Vergaderen als visuele ondersteuning tijdens online vergaderingen. Kleurig, opvallend en uitgebreid! Er zijn zowel kaarten die passen bij standaard vergaderingen als kaarten die gebaseerd zijn op consent besluitvorming uit Sociocratie 3.0. Ach, we weten wel dat het is geen break through is, zoals een vaccin tegen het virus, maar desalniettemin zijn ze erg handig! En daardoor een super leuk (en nuttig!) relatiegeschenk om je vergadermaatjes kado te doen!

Meer weten over de kaarten? Lees de blog! Bestellen? Dat kan hieronder!

Vooruit, we laten in onze kaarten kijken!

Bestel een Potje!

15,- per potje (inclusief BTW)

€ 3,50 met Post NL zsm!

Kado-tip: Bestel ze voor je team!